onsdag den 26. september 2007

Tema 1 projekt

Brik 1: Beskrivelse af stedet

Vores indtryk af institutionen er, at det er et meget lyst og hyggeligt sted.
Der er gårdsplads, åbent og vi følte os velkommen lige fra starten af.
Da vi trådte indenfor blev vores indtryk kun forstærket. Indretningen er stilet og ungdommeligt. Det er så anti institutionelt, som det kan være. Der er en hyggelig og hjemmelig duft - generelt et dejligt klima.
Pædagogerne vi mødte var smilende og imødekommende, og igen følte vi os meget velkommen.
Lejlighederne ligger tæt på hinanden, men alligevel bliver der værnet om hver enkelte beboers privatliv.
Rent social er der mange arrangementer, som beboerne kan deltage i, og stedet ligger også op til, at der er et godt fællesskab. Der er store og flotte opholdsrum, hvor beboerne kan komme hinanden ved. Her kan de sidde og snakke om dagligdagen, høre musik eller se fjernsyn sammen.
Generelt er det bare et virkeligt lækkert sted, og det kom lidt bag på os. Vi gik og snakkede om bagefter, at det var et sted, vi selv kunne tænke os at være, og det er jo en god ting. For på den måde føler beboerne måske ikke, at de som sådan er anderledes. Derved trives de bedre og får en bedre udvikling.

2 kommentarer:

Birthe Paungreen sagde ...

Hej med jer.
Den mailadresse I har givet mig fungerer ikke - så jeg lægger jeres brik nr. 3 her på bloggen.

Birthe Paungreen sagde ...

Brik 3
Mandag morgen kommer Mads på arbejde tidligt. Han mærker straks, da han træder ind i huset, at der er noget på færde. Det viser sig, at Anna ikke er stået op som sædvanlig. Til Mads siger hun, at hun er syg og ikke vil på arbejde - men det er tydeligt, at der er mere end det. Hun virker da heller ikke særlig syg. Mads ved, at hun har været i biografen lørdag eftermiddag med Peter og banker derfor på til Peters lejlighed. Der bliver ikke svaret og af en af de andre beboere får Mads at vide, at ingen har set Peter siden søndag formiddag. I overlap-bogen fra weekendvagten står der ikke noget om hverken Anna eller Peter. Mads beslutter sig for at tale med Anna igen - og desuden ringer han til Peters skole. Her er han imidlertid heller ikke dukket op..............